Agaath

1e column naseizoen
1e column naseizoen
31-08-2016 13:36

 

De 21e verjaardag van Z! op 15 augustus ging geruisloos voorbij. De krant had vorig jaar zijn 20-jarig jubileum met een groot feest gevierd, dus het was wel weer even genoeg. Wel kreeg Agaath van de Straat felicitaties van drie (!) trouwe Facebookvrienden. Met enige weemoed dachten we terug aan Hans van Zet, ons oude Facebook-account, dat vorig jaar meer dan honderd hartelijke felicitaties ontving.

 

Hans van Zet begon ooit, in onze avonturentijd met de sociale media, als een grap waarin we onszelf uiteindelijk verslikten. Niemand was echt blij met de naam. Behalve een onhandige dubbeling met de voornaam van de hoofdredacteur, kregen we vaak te horen dat Hans van Zet een befaamde kinderlokker was, veroordeeld en wel!

 

Agaath van de Straat kreeg de opdracht om alle (bijna 3000) vrienden van Hans van Zet af te pikken en hem daarna te dumpen. Ze heeft er nu bijna 500. Gelukkig beheert zij ook de pagina (bijna 1000 likes nu) en nog belangrijker, onze levendige groep (rond de 6000 leden). Wilt u Agaath helpen met de promotie van onze krant? Schenk haar dan uw vriendschap!

 

Zie ook:

www.facebook.com/groups/ZDeAmsterdamseDaklozenkrant/

 

 

reacties  0 reacties reageren