Groot-web-bezitster

Groot-web-bezitster
21-09-2014 11:57

  

Rika van Z!, een kop koffie op borsthoogte, de rechterhand zwaaiend met een sigaret, wees verrukt om zich heen naar de enorme spinnenwebben die dit najaar de heg van de Z!-tuin sieren. 'Ja, ja', en dat allemaal door één dikke spin', beaamde coördinator Jeroen. 'Zeker een groot-web-bezitster', repliceerde onze Rika.

Ze reageerde eerder op een oproep van de Z! fb-club voor tweedehands laptops. Rika heeft een veeleisende baan op een IT-afdeling en had nog een ongebruikt 'notebookje' liggen. Op een mooie maandagmiddag na haar werk kwam ze ermee naar de Tweede Oosterparkstraat. Ze liet zich rondleiden en toonde veel interesse.

'Had ik maar tijd om hier vrijwilliger te worden', verzuchtte ze. Dat moet iemand bij ons niet zeggen. In minder dan geen tijd zat Rika naast Jeroen de Rooij om het twitter-account van Z! te re-activeren: Beste Twitter zusters en broeders: #Z! is terug op het net! We maken er weer het beste van, voor Z! en de verkopers!

We zijn weer een spin in het twitterweb. Voed ons en volg Z! via: @Z_AMSTERDAM


Deze column verschijnt 26/9 op straat. Voor de column die nu in Z! staat kóóp die krant. Een eerdere column leest u hier:

facebookcolumn1.docx
reacties  0 reacties reageren